Inloggen

Login voor toegang tot het besloten Intranet van MyCar.
Alleen voor personeel.

  040-2811361  |  info@mycar.nl

My Car biedt Full-service voor uw auto.

Voor de zorg en verzorging van uw bolide bent U bij ons aan het goede adres. Onze zeer moderne werkplaats is voorzien van alle nieuwste technische apparatuur.

Ons team van specialisten werkt doelgericht; iedere technici heeft zijn specifieke kwaliteiten. Hierdoor werken wij zo efficient en voordelig mogelijk om uw mobiliteit te garanderen.  

Hybride auto's worden steeds populairder, dat merken wij aan onze klanten. Steeds vaker krijgt My Car een hybride auto aangeboden voor reparatie of onderhoud.

Reden dus voor My Car om zich HEV te cetificeren bij het Hybride Kennis Centrum. My Car is heeft haar HEV certificaat inmiddels behaald en daar zijn we trots op! 

My Car is een Bovag gekwalificeerd autobedrijf.

Wij bieden u tevens onderstaande extra services:

  • Transport van uw auto.
  • Tijdelijke leenauto of fiets.
  • Verhuur van auto's.
  • Haal & breng service (werk).

My Car is een RDW erkend autobedrijf.

Omdat My Car RDW erkend is, kunnen we u meer garanties geven en meer zaken voor u uitvoeren. My Car is bevoegd om vrijwaringen uit te geven en daarnaast mogen wij officieel Apk-keuringen uitvoeren. 

Door de RW erkenning tonen wij aan dat My Car voldoet aan de eisen die worden gesteld door de Rijksdienst voor het Wegverkeer. Alleen autobedrijven die hieraan voldoen kunnen RDW erkend worden. 

Afspraak werkplaats

Plan online een afspraak voor APK, onderhoud, reparatie, anti diefstal, chiptuning, powerflush, uitlijnen, banden of schadeherstel.