Inloggen

Login voor toegang tot het besloten Intranet van MyCar.
Alleen voor personeel.

  040-2811361  |  info@mycar.nl

Bij My Car repareren en onderhouden wij alle merken en typen auto's. Of u nu in een Fiat rijd of een BMW, voor My Car maakt het niets uit. Wij zijn van mening dat je erop moet kunnen vertrouwen dat jouw auto je veilig van A naar B brengt.

Bij een kleine beurt wordt de olie van uw auto ververst en worden meer alle belangrijke onderdelen van uw auto gecontroleerd. Daarnaast worden alle vloeistoffen bijgevuld of ververst.

De grote beurt van My Car is geschikt voor alle merken en typen auto’s. Uw auto wordt gecontroleerd volgens fabrieksopgave en diverse vloeistoffen worden bijgevuld of ververst. Daarnaast worden er verschillende filters vervangen.

Denk je aan Chiptuning dan denk je aan snelle opgevoerde auto's, maar dat is lang niet altijd het geval! Chiptuning is het optimaal afstellen van het motormanagement regelapparaat (ECU) waardoor de motor sneller, sterker en zuiniger wordt.

Op verbluffend eenvoudige wijze een automatische transmissie spoelen, reinigen en volledig verversen; nagenoeg zonder sleutelen en mét fantastische resultaten. De Powerflush van Kroon-Oil  spoelt en reinigt de automatische transmissie zeer snel en effectief en voorziet deze van verse ATF.

Schade aan uw auto is altijd erg vervelend. Bij My Car kunt u terecht voor een snelle en professionele afhandeling van uw autoschade. Of de schade nu groot of klein is, My Car ondersteunt u en neemt alle zorgen over schadeherstel uit handen.

Een airco servicebeurt moet iedere 2 jaar worden uitgevoerd om problemen te voorkomen. De airco service voorziet in een grondige controle van het complete aircosysteem.

Afspraak werkplaats

Plan online een afspraak voor APK, onderhoud, reparatie, anti diefstal, chiptuning, powerflush, uitlijnen, banden of schadeherstel.