Inloggen

Login voor toegang tot het besloten Intranet van MyCar.
Alleen voor personeel.

  040-2811361  |  info@mycar.nl

Bij My Car kan je heel eenvoudig en snel een APK in Eindhoven laten uitvoeren. De APK keuring is vaak al klaar voordat je koffie op is. Bovendien kun je gemakkelijk online een afspraak inplannen. Op deze manier ben je altijd verzekerd voor een plek in onze garage in hartje Eindhoven. Zo makkelijk gaat een APK keuring en dat gewoon in Eindhoven.

Je kunt er ook voor kiezen om de APK te combineren met een grote beurt. De APK is namelijk gratis als je deze combineert met een grote beurt. Je kunt de APK uiteraard ook combineren met een kleine beurt of met 1 van onze andere diensten. In dat geval betaal je het reguliere APK tarief.

U hoeft voor de APK keuringin Eindhoven geen kentekenbewijs, rijbewijs of andere documenten mee te nemen.

APK Keuringseisen Eindhoven

Als RDW erkent garagebedrijf voldoet de APK bij My Car Eindhoven aan alle APK keuringseisen.

De APK-keurmeesters bij My Car Eindhoven doen APK keuringen op basis van de officiële regelgeving (Wegenverkeerswet 1994). De keurmeester bekijkt of uw auto voldoet aan de veiligheids- en milieueisen en of uw auto op de juiste manier is geregistreerd in het kentekenregister. Bij de APK kijkt My Car Eindhoven naar de RDW voorschriften voor lichte voertuigen (personenauto's en lichte bedrijfsauto's).

Let op: een APK is geen auto onderhoud. We controleren alleen de punten waar een auto aan moet voldoen om weer veilig op weg te kunnen. Eventuele reparaties of ander auto onderhoud melden we, maar zijn geen onderdeel van de verplichte APK. Uiteraard bespreken we alles vooraf en voeren we alleen werkzaamheden uit in overleg.

Wanneer moet mijn auto APK worden gekeurd?

Op de site van de RDW kan je eenvoudig opzoeken wanneer een auto APK moet worden gekeurd. Klik hier voor de RDW Kenteken check en houd het kenteken bij de hand. Bij vervaldata en historie treft je de APK vervaldatum van het voertuig aan.

Afspraak werkplaats

Plan online een afspraak voor APK, onderhoud, reparatie, anti diefstal, chiptuning, powerflush, uitlijnen, banden of schadeherstel.