4 Seizoenen banden vanaf € 50,- per band

4 seizoenen banden (ook wel een all seasons banden genoemd) leveren goede en veilige pestaties onder alle weersomstandigheden. Dit komt door de profielopbouw en de materiaalsamenstelling van de 4-seizoenenbanden.

De banden zijn ervoor gemaakt om in alle seizoenen veel grip te hebben en toch slijtvast te zijn. Hierdoor zijn 4 seizoenen banden een goed alternatief voor automobilisten die niet twee keer per jaar van banden willen wisselen.

All season band - vier seizoenenband in alle weersomstandigheden

Andere benamingen voor de 4 seizoenen band zijn all-season- of all weatherband. De banden hebben de kenmerken van zomerbanden en winterbanden in één, al blijft het natuurlijk een compromis. De 4 seizoenen band heeft onder winterse omstandigheden beduidend betere rijeigenschappen dan een zomerband, maar presteert echter wel minder dan een volwaardige winterband.

Niet alle 4 seizoenen banden zijn goedgekeurd als winterband. Let daar dus op, bijvoorbeeld als u met de auto op wintersport gaat.

Voordelen van all season banden - vier seizoenen banden:

  • Goede prestaties bij alle weersomstandigheden
  • Geen zomerband en winterbandenwissel
  • Kenmerken en levensduur als zomerbanden en winterbanden

Heeft u nog geen 4 seizoenen banden?

4 Seizoenen banden zijn beschikbaar vanaf € 50,- (per band, incl. BTW, excl. velg). De prijs is afhankelijk van de maatvoering en het merk van de banden. We hebben 4 seizoen banden van de merken Pirelli, Vredestijn en GoodYear.